Geplaatst op 28 december 2015

DETOX CHALLENGE 2016

Wil je na alle feestdagen in januari een start maken met een gezonde(re) leefstijl? 

Heb je altijd al een keer een detox kuur willen doen maar weet je niet hoe? Of wil je dit liever niet alleen doen en op een verantwoorde manier? Dit is je kans!

Onder begeleiding van orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs van Optimal Health Studio starten we een detox challenge van 10 dagen.

Waarom detoxen?

Het doel van deze Detox Challenge is om je lichaam te ontgiften, resetten en je op weg te helpen naar een healthy lifestyle. Op deze manier kun je na de feestdagen je lichaam opschonen van schadelijke stoffen om zo weer nieuwe energie op te doen.

Het wordt geen sappen dieet; dit is namelijk niet voor iedereen geschikt en kan een hele zware impact op je lichaam hebben met soms juist het tegenovergestelde effect van wat je wilt bereiken. Daarom hebben wij gekozen voor een zogenaamde 'mild detox' waarbij je wel maaltijden blijft eten. Wel zullen de maaltijden afgewisseld en aangevuld worden met sappen

Verspreid over 10 dagen ben je bewust bezig met voeding die je lichaam goed kan verteren. Je begint met afbouwdagen waarin je alvast minder zwaar verteerbaar eten tot je neemt zodat je lijf went aan kleinere porties. De dag na de challenge bouw je weer rustig op zodat je niet ineens heel veel gaat eten.

Hoe ziet de detox eruit:

Vrijdag 15 januari 2016 (18.30-19.30)  Workshop Detox Challenge en start van de 10 daagse Detox

(er is ook de mogelijkheid om 16, 17 of 18 januari te starten)

De workshop wordt gehouden bij Optimal Health Studio (Industrieweg 38d in Mijdrecht)

Deelname aan de workshop is kostenloos en geheel vrijblijvend. Het is dus niet noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn als je mee wilt doen aan de challenge.

Tijdens de workshop op vrijdagavond 15 januari legt Nanneke alles uit over de challenge, wat een detox precies is en deelt ze haar ervaringen met jullie.

Tijdens de detox challenge kun je per mail met al je vragen bij haar terecht. Je krijgt online coaching waardoor je de challenge dus vanuit huis maar niet alleen hoeft te doen. Hoe motiverend is dat!

 

Hoe kun je je aanmelden:

Heel makkelijk: stuur een mail naar info@optimalhealth.nl waarin je aangeeft dat je mee wilt doen met de Detox Challenge.

De week voorafgaand aan de Challenge ligt er voor jou een programma klaar bij Optimal Health Studio, Rendez Vous of Good for You. Als je niet in de gelegenheid bent om je programma op te halen kunnen we deze ook per post versturen. Graag dit even vermelden in je mail.

Wat houdt het programma in:

Een kant-en-klaar detoxplan met uitleg over het hoe en waarom van detoxen; een compleet voedingsplan met recepten van dag tot dag; bruikbare tips en een boodschappenlijst. 

In de detox periode is het mogelijk om zowel bij Good for You als bij Rendez Vous maaltijden en/of sappen te kopen die passen binnen het detox programma. 

Welke kosten zijn er aan verbonden:

Zowel het programma, de workshop als de online begeleiding zijn kostenloos.

Het enige wat wij van je vragen is je inzet en enthousiasme.

De boodschappen dien je uiteraard zelf aan te schaffen. ;)

Nanneke Schreurs, Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsconsulent.

Nanneke Schreurs

  • Ortho­moleculair Therapeut
  • Voedings­deskundige
  • Sportvoedingsadviseur
  • Darmtherapeut

Reageren?

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht en moet een geldig e-mailadres zijn.
Dit veld is verplicht.

1 Reactie

karin wolf -overes 29 december 2015 om 11:07

Hoi Nanneke

ik wil graag deelnemen aan de Detox Challange. Zou je de info mij toe kunnen sturen. Alvast bedankt.
Groeten,
Karin zaA6nu

Gezondheidscentrum Croonstadt

Optimal Health Studio

Croonstadtlaan 3 c
3641 AL Mijdrecht
06 - 22 439 730
nanneke@optimalhealth.nl

Industrieweg 38 d
3641 RM Mijdrecht
0297 791050
info@optimalhealth.nl